Chci software.

Nevyhazujte peníze za software, který nepotřebujete! S námi vytvoříte MVP i s menším rozpočtem.

Vytváříme software na míru, který obvykle stojí několik milionů korun. Ale nebojte se, pokud váš rozpočet není tak vysoký, umíme vytvořit i minimálně životaschopný produkt (MVP), který splní účel aplikace a zohlední vaše finanční možnosti.

Jak to děláme?

Předem se seznámíme s vaším rozpočtem a upravíme zadání tak, abychom vytvořili řešení, které je co nejefektivnější. Snažíme se zahrnout pouze nejdůležitější funkce (core funkce) a všechno ostatní se řeší až po spuštění projektu a získání zpětné vazby od zákazníků.

To znamená, že se nebudeme hned na začátku snažit vytvořit komplexní a robustní systém. Spíše se zaměříme na základní funkce, které jsou pro vaši aplikaci nezbytné a mohou být realizovány s menším rozpočtem.

MVP vám umožní otestovat trh a získat zpětnou vazbu od uživatelů. Na základě této zpětné vazby budeme postupně rozvíjet vaši aplikaci, přidávat další funkce a zlepšovat uživatelskou zkušenost.

Takže ano, u nás můžete vytvořit i malý projekt s omezeným rozpočtem, který vám pomůže získat cenné poznatky pro další rozvoj. Nečekejte tedy, že hned na začátku budeme chtít vytvořit například celý Facebook. S námi můžete začít pomalu a postupně růst.

Tak neváhejte a kontaktujte nás. Společně vytvoříme MVP, které bude co nejefektivnější a nejvíce odpovídající vašim potřebám.

Mohlo by se Vám líbit.

Naučte se vytvářet digitální produkty, které budou uživatelé chtít.

Víte, jak zajistit, aby vaše mobilní nebo webová aplikace dělala přesně to, co uživatel potřebuje, a byla tak obchodně úspěšnější? Více v článku.

Chci vědět víc

S námi při vývoji aplikace ušetříte. Víte proč?

Snižujeme rizika i finanční a časovou náročnost vývoje aplikace užitím agilního vývoje, minimum viable productu a předpřipravených funkcí i balíčků.

Chci vědět víc

Výhody agilního vývoje mobilních a webových aplikací

Agilní vývoj mobilní nebo webové aplikace umožní kontrolovat aplikaci již v rané fázi vývoje, čímž zajistí potřebnou funkčnost i vzhled a uspoří peníze.

Chci vědět víc

Minimum viable product - záruka efektivního vývoje mobilních a webových aplikací

Minimum viable product ušetří peníze, čas i energii při vývoji mobilní nebo webové aplikace a zajistí, že opravdu bude řešit přání zákazníků.

Chci vědět víc