Chci software.

Co je self service portal
a k čemu slouží?

Self-service portal je webové rozhraní nebo aplikace, která umožňuje uživatelům samostatně provádět různé operace, spravovat účty a získávat potřebné informace bez potřeby interakce s lidským personálem. Tyto portály jsou navrženy tak, aby poskytovaly uživatelům jednoduchý a efektivní způsob, jak získat přístup k potřebným službám a informacím.

Self-service portály jsou využívány v různých odvětvích a oblastech, včetně zákaznické podpory, lidských zdrojů, IT správy, bankovnictví a mnoha dalších. Zde jsou některé z oblastí, kde se self-service portály často využívají:

  1. Zákaznická podpora: Uživatelé mohou samostatně řešit své problémy, zadávat dotazy a sledovat stav svých požadavků.

  2. Lidské zdroje: Zaměstnanci mohou přistupovat k informacím o svých mzdových údajích, dovolené, školení a dalších HR službách.

  3. IT správa: Uživatelé mohou samostatně řešit technické problémy, zadávat požadavky na IT podporu a sledovat stav svých žádostí.

  4. Finanční služby: Klienti mohou spravovat své bankovní účty, provádět transakce a získávat informace o svých finančních produktech.

  5. E-commerce: Zákazníci mohou sledovat své objednávky, změnit dodací adresu a provádět další operace bez nutnosti kontaktovat zákaznický servis.

Výhody self-service portálů zahrnují snížení pracovní zátěže personálu, zvýšení efektivity, 24/7 dostupnost pro uživatele a zlepšení celkové uživatelské spokojenosti. Tyto portály obvykle poskytují uživatelům možnost přihlásit se, získat personalizovaný přístup k informacím a provádět různé interakce na jednom místě.

Klikněte zde a objevte svět nových obchodních možností!

Mohlo by se Vám líbit.

Zákaznický portál pro leasingové společnosti

Poznejte náš portál pro leasingové společnosti a půjčovny strojů a aut, který zvyšuje efektivitu, zlepšuje zákaznickou spokojenost a otevírá nové obchodní příležitosti.

Chci vědět víc

Klientský portál pro dealery v zemědělské, komunální a stavební technice

Správa objednávek a komunikace s dealery mohou být náročné, pokud nemáte správné nástroje. Náš klientský portál pro dealery je navržen tak, aby zjednodušil a zefektivnil tyto procesy.

Chci vědět víc

B2B portál pro výrobní firmy a velkoobchody

Objevte, jak náš B2B portál pro výrobní firmy může zefektivnit vaše obchodní procesy a posílit vztahy se zákazníky. Nabízíme vynikající poprodejní servis, automatizované notifikace, rychlé řešení reklamací a personalizované služby.

Chci vědět víc

Klientský portál pro energetické společnosti: reakce na novelu v energetice

V reakci na novou legislativu v energetice, která klade významné požadavky na pravidelné informování o spotřebě tepla a teplé vody, přinášíme klientský portál navržený speciálně pro energetické společnosti.

Chci vědět víc

Klientský portál: transformace podnikání ve výrobě strojů a zařízení

Výrobci a prodejci strojů se mohou těšit na revoluční změny díky novému B2B portálu. Tento portál přináší celou řadu výhod, které zvýší efektivitu, spokojenost zákazníků a podpoří růst prodeje i servisu.

Chci vědět víc