Chci software.

B2B Portál pro obchodní partnery

O společnosti

Společnost XYZ je předním hráčem na světovém trhu, specializujícím se na výrobu a distribuci závodních motokár, příslušenství a náhradních dílů. S více než dvaceti lety zkušeností v odvětví motorsportu si vybudovala silné partnerství s řadou obchodních partnerů po celém světě.

Výzva

Společnost se rozhodla investovat do moderního a uživatelsky přívětivého B2B portálu, který by usnadnil komunikaci a obchodní interakce s jejími obchodními partnery.

Implementace

  1. Vytvoření B2B Portálu: Webový portál byl vytvořen s důrazem na moderní design a uživatelskou přívětivost, aby co nejvíce usnadnil práci obchodních partnerů.

  2. Katalog: Katalog na portálu poskytuje detailní informace o všech produktech, včetně specifikací, obrázků a dostupnosti. Uživatelé mohou snadno procházet sortimentem a vyhledávat produkty dle kategorií.

  3. Produkty: Každý produkt má svou vlastní stránku s podrobnostmi o technických specifikacích, cenách a dostupnosti. Obchodní partneři mají možnost provádět objednávky přímo prostřednictvím portálu, což urychluje celý proces.

  4. Smluvní ceny: Pro každého obchodního partnera jsou zobrazeny přizpůsobené smluvní ceny na základě jejich dohodnutých obchodních podmínek. Tímto způsobem je zajištěno transparentní a konzistentní fakturace.

  5. Integrace ERP: Portál je plně integrován s interním ERP systémem společnosti. To umožňuje okamžitou aktualizaci skladových zásob, cen a dalších důležitých informací, což eliminuje riziko chyb a zajišťuje aktuálnost dat.

Rezervovat demo ukázku zákaznického B2B portálu

Výsledky:

  1. Zvýšení efektivity: Obchodní partneři mohou rychle a snadno procházet sortiment, zadávat objednávky a sledovat stav svých transakcí.

  2. Zlepšení komunikace: Díky centrálnímu místu pro veškeré informace mají obchodní partneři snadný přístup k výrobkovým informacím, cenám a dalším důležitým údajům.

  3. Redukce chyb: Integrace s ERP systémem eliminuje manuální procesy a snižuje riziko chybných údajů, což přispívá k celkové efektivitě a spolehlivosti obchodních operací.

  4. Zrychlení obchodních procesů: Objednávky a transakce jsou provedeny rychleji, což zvyšuje celkovou agilitu a schopnost rychle reagovat na potřeby trhu.

Závěr: B2B Portál se stal klíčovým prvkem pro úspěšné obchodní interakce s obchodními partnery. Moderní a integrovaný přístup přinesl značné výhody, což posiluje postavení společnosti XYZ na trhu a zlepšuje celkový obchodní ekosystém.

Objevte výhody B2B portálu a zlepšte své obchodní operace. Začněte ještě dnes.

Zůstaňte v kroku s inovacemi ve velkoobchodě

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


Zůstaňte v kroku s inovacemi ve velkoobchodě

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


Mohlo by se Vám líbit.

Zákaznický portál pro leasingové společnosti

Poznejte náš portál pro leasingové společnosti a půjčovny strojů a aut, který zvyšuje efektivitu, zlepšuje zákaznickou spokojenost a otevírá nové obchodní příležitosti.

Chci vědět víc

Klientský portál pro dealery v zemědělské, komunální a stavební technice

Správa objednávek a komunikace s dealery mohou být náročné, pokud nemáte správné nástroje. Náš klientský portál pro dealery je navržen tak, aby zjednodušil a zefektivnil tyto procesy.

Chci vědět víc

B2B portál pro výrobní firmy a velkoobchody

Objevte, jak náš B2B portál pro výrobní firmy může zefektivnit vaše obchodní procesy a posílit vztahy se zákazníky. Nabízíme vynikající poprodejní servis, automatizované notifikace, rychlé řešení reklamací a personalizované služby.

Chci vědět víc

Klientský portál pro energetické společnosti: reakce na novelu v energetice

V reakci na novou legislativu v energetice, která klade významné požadavky na pravidelné informování o spotřebě tepla a teplé vody, přinášíme klientský portál navržený speciálně pro energetické společnosti.

Chci vědět víc

Klientský portál: transformace podnikání ve výrobě strojů a zařízení

Výrobci a prodejci strojů se mohou těšit na revoluční změny díky novému B2B portálu. Tento portál přináší celou řadu výhod, které zvýší efektivitu, spokojenost zákazníků a podpoří růst prodeje i servisu.

Chci vědět víc