Automatizace B2B objednávek ve strojírenství

V dnešní době se průmyslová odvětví snaží transformovat tradiční procesy a přizpůsobit se moderním technologiím, aby dosáhla vyšší efektivity a konkurenceschopnosti. Případová studie ukazuje, jak implementace self-service portálu může výrazně změnit a zefektivnit B2B objednávkové procesy ve strojírenském průmyslu.

Problémy se strojírenskými B2B objednávkami

Společnost čelila komplexnosti a časové náročnosti spojené s pravidelnými objednávkami průmyslových produktů. Manuální zadávání objednávek, sledování skladových zásob a fakturace přinášely riziko chyb a zpomalované transakce.

Implementace self-service portálu

Společnost se rozhodla pro inovaci prostřednictvím self-service portálu s cílem automatizovat klíčové kroky v procesu objednávek.

1. Pravidelné automatizované objednávky

Zavedení systému pravidelných a opakujících se objednávek umožnilo zákazníkům nastavit své potřeby a minimalizovalo manuální zásahy do procesu.

2. Personalizované nabídky a ceny

Portál umožňuje společnosti vytvářet personalizované nabídky produktů a ceny pro jednotlivé zákazníky, což zvyšuje loajalitu a přizpůsobení.

3. Sledování skladových zásob a dostupnosti

Integrace s interním systémem na sledování skladových zásob zajišťuje okamžitý přehled o dostupnosti produktů.

4. Automatizovaná fakturace a finanční reporting

Systém automaticky generuje faktury a poskytuje finanční reporty, což snižuje manuální práci spojenou s fakturačními procesy.

Rezervovat demo ukázku zákaznického portálu

Výsledky transformace

1. Eliminace chyb a zpoždění

Automatizace procesů vedla k eliminaci chyb spojených s manuálním zadáváním objednávek a zkrácení doby obchodních transakcí.

2. Zvýšení efektivity a nákladové efektivity

Pravidelné a opakující se objednávky zvýšily efektivitu zásobovacího řetězce a snížily náklady spojené s ruční správou objednávek.

3. Lepší přehlednost nákladů a analýza

Automatizovaná fakturace a finanční reporting poskytují společnosti lepší přehled o nákladech a umožňují analýzu nákladové efektivity.

Závěr

Případová studie ukazuje, jak se self-service portál může stát klíčovým prvkem v optimalizaci průmyslových zásobovacích řetězců. Pokud i vaše firma čelí výzvám spojeným s B2B objednávkami a chcete dosáhnout vyšší efektivity, může být právě teď ten pravý čas investovat do vlastního self-service portálu! 

Rezervovat demo ukázku

Zůstaňte v kroku s inovacemi ve velkoobchodě

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


Zůstaňte v kroku s inovacemi ve velkoobchodě

Přihlaste se k odběru našich novinek a buďte první, kdo zjistí o nejnovějších trendech a technologiích, které mohou transformovat váš obchod. Mějte přehled o exkluzivních nabídkách, akcích a tipy od našich odborníků.


 

Společně můžeme posunout vaše podnikání do nové éry efektivních a inovativních B2B objednávkových procesů.

Rezervujte si termín ukázky demo verze zákaznického samoobslužného portálu zde.

Mohlo by se Vám líbit.

Zákaznický portál pro leasingové společnosti

Poznejte náš portál pro leasingové společnosti a půjčovny strojů a aut, který zvyšuje efektivitu, zlepšuje zákaznickou spokojenost a otevírá nové obchodní příležitosti.

Chci vědět víc

Klientský portál pro dealery v zemědělské, komunální a stavební technice

Správa objednávek a komunikace s dealery mohou být náročné, pokud nemáte správné nástroje. Náš klientský portál pro dealery je navržen tak, aby zjednodušil a zefektivnil tyto procesy.

Chci vědět víc

B2B portál pro výrobní firmy a velkoobchody

Objevte, jak náš B2B portál pro výrobní firmy může zefektivnit vaše obchodní procesy a posílit vztahy se zákazníky. Nabízíme vynikající poprodejní servis, automatizované notifikace, rychlé řešení reklamací a personalizované služby.

Chci vědět víc

Klientský portál pro energetické společnosti: reakce na novelu v energetice

V reakci na novou legislativu v energetice, která klade významné požadavky na pravidelné informování o spotřebě tepla a teplé vody, přinášíme klientský portál navržený speciálně pro energetické společnosti.

Chci vědět víc

Klientský portál: transformace podnikání ve výrobě strojů a zařízení

Výrobci a prodejci strojů se mohou těšit na revoluční změny díky novému B2B portálu. Tento portál přináší celou řadu výhod, které zvýší efektivitu, spokojenost zákazníků a podpoří růst prodeje i servisu.

Chci vědět víc